Van T8 naar T5

Full Spectrum Lichtadvies heeft ervoor gekozen om alleen Osram elektronische voorschakel apparaten (Osram evsa) te gebruiken in de nieuwe T8 naar T5 adapters. 
Afhankelijk van de huidige armatuur leveren we betrouwbare converters zoals de Saveway.
Deze T8 naar T5 adapter heeft als hart een professionele Osram evsa

(QTP5 GenII) 

Lees verder over de de mogelijkheden om van oude armaturen HF spiegeloptiek armaturen te maken met de zekerheid dat alle producten voorzien zijn van Osram evsa.

Indien de armatuur ingebouwd is in een systeemplafond, kan gekozen worden voor de Saveway Inline versie.

Bij een elektronische T8 bieden we nu de Saveway E to E ook uitgevoerd met Osram evsa.

Wilt u weten welke adapter toepasbaar is op uw armaturen, bel 020-358 5227 of stuur ons een e-mail.

De Full Spectrum Lichtadvies mobiele evsa bied als enige de mogelijkheid om efficiënt van T8 naar T5 over te gaan en de levensduur van de T5 te garanderen. 

Full Spectrum Lichtadvies bezit het patent op de dubbelzijdige warme start die noodzakelijk is om de levensduur van de T5 te garanderen.

De Ecolux T5 lamp van General Electric heeft een levensduur tot wel 30.000 uur. Daarvoor heeft de lamp wel een warme start aan beide kanten van de T5 lamp nodig. Met de Neosave opzet adapter geeft u de TL lamp een warme start aan beide zijden van de lamp. Zie de technische specificaties van de T8 naar T5 adapter.

Voor het milieu is het van belang te kiezen voor een lamp met lange levensduur.

Neosave bied de General Electric Ecolux T5 lamp dan ook aan voor een zeer concurrerende prijs.

 

In de documentatie van de lampenleveranciers is duidelijk te lezen dat de T5 lamp alleen goed kan functioneren bij een dubbele warme start.

Full Spectrum Lichtadvies biedt u de garantie op de standaard levensduur zoals die door de lampenfabrikanten worden opgegeven.

Wilt u overstappen van T8 naar de energiezuinige T5? Let er dan op dat u dit doet met alle keurmerken en een warme start aan beide zijden van de T5 lamp.

Vraag bij ons een lux meting aan samen met een energie meting zodat u niet alleen energie bespaart maar ook zorgt voor voldoende licht op de werkplek.